walls decor


LIVING ETC

Livet i husvagn

...skulle inte vara helt fel. inspirerande bilder när Decormaison visar upp sina tapeter.

en krona

enkrona.se kan du finna inredningsprylar för just det, en krona. det är i alla fall utgångspriset och jag för min del tänker hålla utkik efter de orientaliska lyktorna som snart kommer ligga uppe för bud. hej!

möbler

underbaraclara äger dessa vackra möbler. ett liknande skåp med glasdörrar vill jag också ha lakan i och byrån är helt otroligt fin. kanske skulle man försöka sig på att måla något liknande av något man hittar på loppis. fast det är tveksamt om det kommer bli så fint som detta. bilderna kommer från hennes blogg som jag läser varje dag.

IVO & CO

hemma från underbara Barcelona. en underbar stad som kräver mer än en vecka av mig. hur som helst strosade vi runt i mysiga kvarter då vi stötte på den underbaraste lilla inredningsbutiken IVO & CO. det kändes som att kliva in någons hem. troligen en konstnärlig och charmig typ som tycker om att spara på vackra små saker. det fanns så mycket fint och roligt att se och pilla på. framförallt tyckte jag om hur det gulliga i mönster och färger matchades till retro-vintage med attityd. jag fick med mig inredningsdesignern Selina Lakes bok Bazaar style för 40 euro. jag har länge följt henne på flickr men inte jagat hennes böcker, därför var det lite extra kul när jag såg hennes otroligt fina bok i denna charmiga affär.
om du har vägarna förbi Barcelona:

Placa comercial, 3
08003 -Barcelona
Metro: Jaume

en liten del av turkos

lantigt och välkommnande. det är sannerligen en konst att leka med färger och matcha dem snyggt. att leka med vitt på vitt och en ljus accent kan vara bland det svåraste att lyckas med. här är det den turkosa färgen som tillsammans med det rustika möbelemanget som ger rummet karaktär, röst och en idyllisk atmosfär utan överdriven möda.
bilderna kommer från Atlanta Bartletts bok At Home With White

"Vi bor som i en tavla"

om de får beskriva det själva alltså. och ja, visst bor dom i en tavla. en vacker sådan på fyra rum belägen i Göteborgs innerstad. lekfullt och färgglatt och samtidigt så stilrent, man blir bara så glad. se bara detta utdrag från family living:


RSS 2.0